Tancat per vacances.

M' encantaría.

Tancar el cervell, per vacances.
I fer com el senyor verduler.

Oh senyor verduler. Rodejat sempre  de les olors de ceba i cogombre, de bròquil i bledes, d' alls tendres i cols de brusel.les... 

Segur. Aquest bon home, quan arriba a casa, deu dutxar-se deu i dotze vegades, provant infructiferament de treure's les olors de verd que se li enganxen a la pell. Paparres pituitaries, núbols olfactius, que el tenen aturat en un instant vital etern.

Les vacances del senyor verduler? Si pogués tornar  a aquell hotel a Benidorm, on el desinfectant i l' ambientador de discoteca li golpejaven les narius fins a deixar-lo completament insensible, fins a eliminar la última resta de compexitat aromàtica laboral... Malauradament, l' hotel és tancat de fa uns anys, i els sucedanis que ha probat -  colonies budistes carregades d' incens, viatges ongeros a països amb molt picant - no acaba de penetrar prou en el seu insensible nas. I sempre se'n adona de la petita resta de julivert hipotètic que li penja del bigoti i que no el deixa de petja i l' està tornant boig.

Tancar el cervell. Per vacances.

Però la lobotomia selectiva encara no s' ha inventat. Sería collonut, no?

- Miri doctor, eliminim desde el dia 24 de Juliol fins al 12 de Novembre.
-Em sap molt greu, però hi ha hagut un petit error, i li hem eliminat els dies que ens va demanar, però de l' any que ve.
-?????


Avui es 23 de Juliol de l' any que ve. Són les dotze menys un minut de la nit, i no se exactament el que passarà. Com s' esborra un record que encara no tens? Podrà el meu cervell deixar de pensar en tu? en tu? en tu? en tu? en tu? ...

L' imbècil facultatiu, aprenent de Galé... se le fué la mano. Repetició quasi eterna de sinapsis. A que huelen las nubes?