Amics Absoluts

Let's Rock

Em van dir que les autèntiques amistats eren un bé escàs. Una raresa feta de temps, i arrels, que s' havia de regar i cuidar...

Això són les Seqüoies, mon amíe.!

Les autèntiques amistats, són tot lo escàs que un vulgui. I no es basen en el temps o en el que t'han demostrat. Es basen en el que sents, i en la confiança que et generen.

De vegades, una autèntica amistat te la fot. Perque te el sistema de prioritats molt diferent del teu, perque les respectives realitats són irreconciliables, o perque, sencillament, és un amic per a tu, però tu per a ell no. I aleshores deixa de ser una autèntica amistat, es clar. Diós dijo hermanos, no primos (sabía que alguna vegada podría fer servir aquesta frase!)

Però, la amistat en general es basa en preceptes que no són mesurables. Un amic és un amic quan tu ho sents .

Una altra cosa es un Amic Absolut. Un Atreides. Espalda contra espalda. Un amic pot esdevenir AA, només quan hi confies cegament. I som tant desconfiats, que aquí si que ens tornem seqüoies. I necessitem anys, arrels, i moltes probes.

Jo he desenvolupat un altre mètode. Un amic és un AA fins que em demostra el contrari. I creieu-me. Us sorpendrieu del que és capaç un amic quan sen adona que creus en ell.

On queden aleshores els amics de tota la vida? Els llegendaris? Els incombustibles? Aquests són els que pringuen més, i amb els que podem pringar més. Són aquells famosos que no veus més que un o dos cops cada mil anys, excepte quan els necessites (i aleshores et tornes una mica plasta...) Un amic incombustible és el que encara que te la foti - o li fotis - segueix sent amic incombustible.

Te carnet vitalici.