Barcelona - Sitges - Barcelona

Another day. Tren. Li agafo el gustet. El tren i la nena, associació d'idees, i ara ja em comença a agradar. Platja, potser gelat, ja es aquí. [a]Deu!


I ja he tornat. Pim pam. 4 hores insuperables. Sembla que puc veure com creix minut a minut. I miro de ensenyar-li un munt de coses. Amb calma, tenint en compte que te molts anys per apendre-ho.

Avui li ha tocat el torn a "treure's sol les castanyes del foc". Un conte, la Blancaneus, amb el final cambiat (quan el caçador avisa la Blancaneus que la bruixa preten llençar-la en un container de brossa - Sang i fetxe encara no - la B. s' emprenya com una mona, s' en torna al castell, i li clava un mastegot a la bruixa, a més de deixar-la castigada sense postres ni gelats durant una setmana...) Una aventura, al parque, si et vols enfilar a les cordes endavant, però tu sola - es que soc petita - Pots fer-ho, només ho has de voler molt. - Puc? - SI! I he patit, que quasi no arriba, però li he anat dient poc a poc on havia d' agafar-se, on havia de posar cada peu... La tercera vegada ho ha fet sola. La cinquena pujava con una mona, amb un somriure de superioritat bestial. Diumenge que ve, o la ensenyo a patinar o la porto a escalar en un rocódrom. Aquesta no s' acollonirà per rés mai.